avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu cotizare pfa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu cotizare pfa

Sunt PFA , 4 ore lucrez și 4 am pensie de boală,nu plătesc CAS. M-ar interesa să știu dacă atunci când o să intru la pensie pt limită de vârstă aceasta o să îmi fie influențată de faptul că de când sunt în pensie de boală nu am plătit CAS.Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Chiș Nicoleta , utilizator 21:40, 2 Septembrie 2018
Bună seara! Mi-ar fi de mare folos dacă aș primi un răspuns.Multumesc!

Chiș Nicoleta a scris:

Sunt PFA , 4 ore lucrez și 4 am pensie de boală,nu plătesc CAS. M-ar interesa să știu dacă atunci când o să intru la pensie pt limită de vârstă aceasta o să îmi fie influențată de faptul că de când sunt în pensie de boală nu am plătit CAS.Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare subventie la angajarea unei persoane care mai are aproape 3 ani pana la pensie Costinel Burca Costinel Burca As dori sa stiu si eu care este legea care mai reglementeaza acordarea subventiei la angajarea unei persoane care mai are aproape 3 ani pana sa iasa la pensie ... (vezi toată discuția)
Incetarea pensiei de invaliditate si lipsa raspunsului la contestatie fluturas2010 fluturas2010 buna ziua.. o persoana care are 53 de ani si 32 in campul muncii s-a pensionat pe caz de boala in urma cu 2 ani, iar vara aceasta a fost respinsa la comisie, ... (vezi toată discuția)
Modificare pensie SDanielss SDanielss In ce masura se poate interveni asupra unei pensii, pentru recalculare? Intreb asta deoarece, tatal a lucrat in conditii speciale ( grupa 1 de munca, ore ... (vezi toată discuția)