avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Tura de zi cu transfer cu masina 7+1
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Tura de zi cu transfer cu masina 7+1

Buna ziua,
Daca avem licenta de ghidaj si cod CAEN 7990 si oferim tura ghidata impreuna cu transfer cu masina firmei, avem nevoie de autorizatie de transport cu regim de inchiriere cu sofer?
De fapt traseul este stabilit dinainte cum e descris in itinerariu, deci nu e simplu transport persoane ca la taxiuri.

Multumesc mult in avans.
Cel mai recent răspuns: kacsabe66 , utilizator 13:09, 2 Septembrie 2018
Si mai vreau sa adaug ca turistii de fapt rezerva nu transportul, ci sa vada atractiile si sa traiasca experientele descrise in itinerariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda pentru a organiza excursii pentru turiști? LauraSc LauraSc Bună ziua! Locuiesc într-o zonă turistică pe care o cunosc foarte bine și aș dori să organizez excursii cu autoturismul proprietate personală la ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)