avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Bună ziua!
Suntem 2 frați iar tatăl nostru a decedat acum 5 ani lăsând în urma sa un loc de casa în Craiova, menționez ca noi locuim în orașe diferite momentan! Bunica noastra(mama tatălui) a înstrăinat locul de casa către o ruda fără acordul niciunuia dintre noi! Ce drept am mai avea asupra locului, mai ales dacă s-a construit o casa acolo? Ar fii ironic sa mergem la acea adresa și sa spunem "proprietarilor actuali" sa își dărâme casa sau sa ne dea bani sau chiar sa le luam casa!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:30, 2 Septembrie 2018
Nu este nimic ironic, au construit ilegal daca terenul nu a fost dobandit legal.
Terenul apartinea in totalitate tatalui dvs? In ce conditii l-a dobandit?
In ce conditii a instrainat bunica terenul?
Rudele nu puteau construi fara autorizatie de construire care sevelibereaza doar proprietarului terenului.
Imobilul poate fi demolat prin instanta.
Buna ziua,
Pai bunica cum a vandut daca nu s-a dezbatut succesiunea?
Verificati actele de succesiune.
Adresati-va apoi unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire POSTEA POSTEA AM CONSTRUIT O CASA PE TERENUL BUNICI CU ACORDUL TUTUROR RUDELOR CU DREPT DE MOSTENIRE ACUM 3 ANI ACUM BUNICA SI TATAL MEU AU DECEDAT SI RUDELE RAMASE NU MAI ... (vezi toată discuția)
Probleme casa, iesire din indiviziune Ionela55 Ionela55 Buna ziua, ma numesc Paraschiv Ionela am o problema cu o casa construita pe un teren pe care proprietar suntem 4 persoane (surori) am devenit proprietare ... (vezi toată discuția)
Zid comun bajzat bajzat 1. Zidul casei vecine forma practic delimitarea pe lungimea acestei casei a celor doua proprietati. Casa a fost instrainata prin vanzare, noul proprietar a ... (vezi toată discuția)