avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acident
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acident

Am fost lovit de o căruță in partea stângă mașina,si proprietarul carutei nu vrea sa plătească reparatia masini.ce pot sa fac??? Multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:17, 2 Septembrie 2018
Daca nu reusiti sa va intelegeti pe cale amiabila trebuie sa il dati in judecata pe cale civila, aveti nevoie de procesul verbal intocmit de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima nedeclarata zenmi zenmi Buna ziua!Am mai postat aceasta problema,dar necunoscand cu exactitate faptele revin, cu rugamintea si in speranta ca cineva ma va putea sfatui sa procedez ... (vezi toată discuția)
Cere de judecată (avariere auto) jintors jintors Buna seara, sâmbăta masina mea care era parcată a fost lovită de o caruta scapata de sub control in timp eu ma aflam in vizita la matusa mea! Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Termen chemare in judecata. Gabriel20018 Gabriel20018 Buna ziua. Am avut si eu o problema cu un carutas*. Mi-a lovit masina si nu am reusit sa ma inteleg cu el sa-mi dea banii pe reparatia masinii. Am luat ... (vezi toată discuția)