avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand se pierde stimulentul de insertie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand se pierde stimulentul de insertie?

Buna ziua!
Am beneficiat de stimulentul de insertie timp de 6 luni.
1. Insa, daca acum nu mai am un loc de munca, stimulentul se pierde?
2. Si trebuie sa anunt eu ca nu mai am loc de munca?
Cel mai recent răspuns: AncutaGLAV , utilizator 10:06, 3 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Plata stimulentul inceteaza.

2. Trebuie sa anuntati Primaria , in termen de 15 zile lucratoare de la data incetarii c.i.m.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de inserție Mămică de profesie Mămică de profesie Bună ziua, aș avea o întrebare și o nelămurire... în data de 17 August,am început noul loc de muncă, semnat cu data de 17, m-am întors la muncă mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de ajutor legal, am fost un tată în concediu ... Dimache Ctin Dimache Ctin Buna ziua, am nevoie de ajutor legal, am fost un tată în Concediu de creștere copil, la un an am reînceput munca cu stimulent de inserție , însă după ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie Gabriela Badea Gabriela Badea Buna ziua, Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi ... (vezi toată discuția)