avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ATV inregistrat la primarie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ATV inregistrat la primarie

Buna ziua, am achizitionat un ATV nou cu un motor 500 ccm 4x4, care poate fi inmatriculat la politie, dar nu as vrea sa ma complic cu ITP-ul RCA etc. si as dori sa inregistrez numai la primarie. Acolo se poate inregistra ca si tractor sau utilaj agricol. Intrebarea mea ar fi: daca inreg. la primarie pot sa circul pe drumurile jud.? Prin inreg. ca si tractor inalc vreo lege?
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
kismi, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare la primarie si la politie floriann floriann \"Inmatriculare\", greseala mea. Buna ziua. Imi puteti spune si mie cum este cu inmatricularea la primarie si la politie? Avand in vedere ca am 17 ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare atv ca tractor sau cu omologare de strada? cum este mai avantajos? Sandel112 Sandel112 Buna ziua, Am cumparat deja 4 ATV-uri si intentionez sa mai achizitionez inca 6 pentru a incepe o afacere de inchiriere ATV-uri intr-o zona montana. 2 din ... (vezi toată discuția)