buna ziua.ma numesc irina si stau in bucuresti.de doua luni nu am primit alocatia de stat a copilului de 42 ron pe lunile august si septembrie. imi puteti spune si mie care este problema?m-am interesat la posta si mi-au zis sa intreb la directia de munca si ajutor social de pe str.hambaului.personal nu am ajuns acolo dar am incercat sa iau legatura telefonic dar nu am reusit deoarece telefonul suna ocupat tot timpul ori intra un robot pe fir.va multumesc.irina
Din experienta proprie, nu va pot spune decat ca doar mergand pe str. Hambarului puteti rezolva. Numerele de telefon sunt permanent ocupate. Trebuie sa va rezervati o dimineata intreaga de asteptat si stat la coada , deoarece este foarte aglomerat. Pe deasupra, coada "se desfasoara" in curtea institutiei, sub cerul liber.
Daca doriti sa primiti alocatia pe card, trebuie sa aveti la dvs un extras de cont.
Succes!
Buna ziua!scriu la acest topic problema mea in ideea sa nu mai adaug unul nou.
in situatia in care mama are un copil din prima casatorie si e in intretinerea sa,iar in februarie a nascut al 2-lea copil rezultat din casatoria actuala,beneficiaza de indemnizatie crestere copil,iar sotul e angajat cu salariu minim pe economie poate beneficia de alocatie complementara pt cei 2 copii?de la asistenta sociala din orasul nostru raspunsul a fost "nu"deoarece nu e caz social,dar nu gasesc logica.odata ce veniturile sunt atat de minime cum sa nu ai acest drept?astept raspuns.
Multumesc!
O zi buna!
ART. 2
Alocaţia familială complementară se acordă lunar familiei prevăzute la art. 1, dacă aceasta realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 470 lei.
#M6
ART. 3
Cuantumul alocaţiei familiale complementare este de:
a) 50 lei pentru familia cu un copil;
b) 60 lei pentru familia cu 2 copii;
c) 65 lei pentru familia cu 3 copii;
d) 70 lei pentru familia cu 4 sau mai mulţi copii.