Buna seara! Tatal meu si problemele lui bancare.... acum ceva timp a girat un cunoscut, acesta ramasese fara servici si prin urmare nu a fost capabil de plata! Banca ia pus poprire pe salariu tatalui meu.... ceea ce nu inteleg este ca acel cunoscut a obtinut o slujba iar banca continua cu poprirea pentru ambele parti! Ce poate face tatal meu in cazul asta, atata timp cat debitorul principal isi plateste ratele!? Multumesc anticipat
Company Advising
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
In prima faza poate incerca sa transmit ao adresa catre executor prin care sa ii comunice cele relatate. Daca nu reuseste sa solutioneze situatia asa, se poate indrepta inclusiv impotriva debitorului pentru recuperarea sumelor.
Executare silita
DuracIonel
Buna ziua,
Solicit, prin bunavointa d-voastra, un punct de vedere asupra urmatoarei probleme: - am girat o persoana in calitate de co-platitor cand acesta a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
pascanu
daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)