avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cand ma pot pensiona fără penalizare dar anticipat.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cand ma pot pensiona fără penalizare dar anticipat.

Buna ziua
Ma numesc Voichita Moise, lucrez din 1981, As vrea sa ma pensiona anticipat dar cand voi putea sa fac asta fără să am penalizare. Cum sau cine ar putea sa-i mi calculeze sau sa faca o simulare aproximativă ce pensie voi avea. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata voichita2003@yahoo.com voichita2003@yahoo.com Buna seara, Sunt femeie ,nascuta in septembrie, 1962. Lucrez din 1981, martie. Varog sa- mi spuneti cand pot iesi la pensie anticipata fara penalizare, si ... (vezi toată discuția)
Pensi hirlavu  mariana hirlavu mariana Ma numesc Mary nascuta in ianuarie 1965 as vreasa stiu cand ma pot pensiona anticipat partial si cu cat pot fi penalizata .Lucrez din anul 1981 septembrie, ... (vezi toată discuția)
Pensionare ralucapascal ralucapascal Buna ziua, Lucrez din 1979 cu intrerupere 1981 - 1983. Sunt nascuta in 2 martie 1963. Cand pot iesi la pensie cel mai devreme? Cei doi ani de intrerupere ... (vezi toată discuția)