avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită RECUPERARE SUMA POPRITA
Discuție deschisă în Executare silită

RECUPERARE SUMA POPRITA

Bună ziua!
Am avut un proces constând în contestatie la executare pe care l am câștigat, ulterior acestui proces am făcut întoarcere la executare pt a mi se restitui taxa de timbru judiciar plus o suma de bani ( realizata dintr o singura poprire , atat a apucat executorul sa oprească) am câștigat și întoarcerea la executare prin hotărâre judecătorească din data de 20 12.2017 dar executorul nu a dat nici un semn de viata ...nu mi a returnat banii.
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de către reclamanta X în contradictoriu cu pârâta X S.A. Întoarce executarea silită efectuată în dosarul nr. X/2016 al Biroului Executorului Judecătoresc X , în sensul obligării pârâtei la plata către reclamantă a sumei de 350,63 lei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 50 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea se depune la Judecătoria X. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 20.12.2017.
Document: Hotarâre X/2017 20.12.2017
În cazul acesta ce mai am de făcut?
Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 16:03, 5 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un executor si puneti hotararea in executare. Nu executorul judecatoresc trebuia sa va restituie sumele ci, societatea creditoare.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
Company Advising, utilizator
Buna ziua !
Am vorbit cu acel executor si mi-a transmis ca a trimis solicitarea mea privind restituirea sumelor incasate in dosarul de executare silita , dar nu cred ca acea societate se va conforma .
Deci singura solutie ramasa este aceea de a merge la un executor cu hotararea judecatoreasca.
Ce costuri ar presupune acest demers ?

Va multumesc foarte mult pentru amabilitatea si promtitudinea raspunsurilor pe care mi le ati oferit de fiecare data.
Nu rezolvati cu executorul respectiv. Trebuie mers la alt executor. Puteti contracta serviciile unui avocat sa va ajute in recuperarea sumelor si sa mentina relatia cu executorul judecatoresc. COsturile sunt in functie de suma de recuperat, etc..
Dvs ma puteți ajuta în acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea executării silite pe cale separată. am câștigat ... marian19 marian19 Întoarcerea executării silite pe cale separată. Am câștigat in instanță întoarcerea executării, legalizat hotărârea ca neapelata și acum nu mai ... (vezi toată discuția)
Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! mulțumesc! ... Kingulescu Kingulescu Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! Mulțumesc! Admite, în parte, cererea de valoare redusă formulată de reclamanta B2KAPITAL PORTFOLIO ... (vezi toată discuția)