avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! Mulțumesc! ...

Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! Mulțumesc!
Admite, în parte, cererea de valoare redusă formulată de reclamanta B2KAPITAL PORTFOLIO MANAGEMENT S.R.L., în contradictoriu cu pârâtul X. Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a sumei de X lei cu titlu de contravaloare servicii furnizate şi neachitate şi echipamente achiziţionate cu plata în rate conform ofertei promoţionale. Respinge, în rest, cererea ca neîntemeiată. Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Suceava. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 13.04.2022.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 14 Aprilie 2022
Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a sumei de X
Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

ce anunme nu intelegeti din asta? aveti de plata catre portofolio asta, suma x plus 50 de lei.
daca nu sunteti de acord, trebuie sa depuneti apel la judecatoria suceava.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma poprita acn acn Bună ziua! Am avut un proces constând în contestatie la executare pe care l am câștigat, ulterior acestui proces am făcut întoarcere la executare pt a ... (vezi toată discuția)
Evacuare Alexandragonaciu Alexandragonaciu Aceasta înseamnă ca in 30 de zile ne Evacuează? Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta ***, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)