avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant intermediar-dividende 2018
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant intermediar-dividende 2018

Iniatial s-a comunicat ca de la 1 iulie se pot scoate dividende. Daca s-au ridicat, declarat si platit impozit pentru divindende in luna iulie, cum puteam face bilantul in 30 zile de la AGA, daca inca nu exista formular aferent? Cum reglam situatia in acest caz, caci cele 30 de zile de la AGA au trecut deja si nu putem raporta prin acest bilant intermediar?
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
Dumitrica Aurelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 21:24, 1 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuia sa fi dat nimic pana nu apare hotararea de la finante si nu ati depus bilantul acela intermediar.
Nu se face raportare de bilant intermediar, este intern, pentru stabilirea dividendelor intermediare. Oricum regularizarea se face tot la decembrie, cand vor trebui returnate dividendele, daca ati bagat prea adanc manuta in borcanul cu miere :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata trimestriala dividende alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Care este ordinea corecta a lucrurilor ce trebueisc facute pentru plata dividendelor? a) Intai AGA, apoi bilant intermediar, apoi plata? sau b) ... (vezi toată discuția)
Dividende Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am preluat o societate al carei bilant la 31.12.2010 a fost intocmit de catre altcineva. Dilema mea este la PV AGA este specificat asa -profitul anului 2010 ... (vezi toată discuția)
Dividende 2011 epsgaba epsgaba Se poate stii care va fi prima zi din anul 2011 in care as putea sa imi accesez dividendele corespunzatoare anului 2010? Firma va fi creata anul asta - voi fi ... (vezi toată discuția)