avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Atestate sofer profesionist in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Atestate sofer profesionist in Germania

Buna ziua, va rog ma puteti ajuta cu o informatie?Am dat pentru permis categoria CE in Germania si pentru a lucra imi trebuie atestate..Am facut scoala si mi-au spus ca examen este doar in lb germana..Problema e ca nu stiu prea bn germana..Intrebarea me e daca se poate da si in limba romana?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Permis de conducere in germania razvanpetcu25 razvanpetcu25 Buna ziua ma numesc Petcu Razvan si am si EU o intrebare Am facut scoala de soferi in Romania am dat si as am picat de doua ori, dupa care am plecat in ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Scoala in germania ContSters393473 ContSters393473 buna ziua as dori o informatie cu privire la mutarea copilului de la scoala din Romania la o scoala din Germania Care ar fi demersurile ce trebuie facute ... (vezi toată discuția)