avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examen auto

este obligat examinatorul auto la traseu cand este examen sa zica de la inceput traseul pe unde se merge sau nu ? cat ar costa o reprogramare pt cele 6 ore pt o noua examinare pt traseu daca esti respins la traseu prima data? si unde se plateste taxa respectiva, in urma careia primesti dovada ca ai facut cele 6 ore pt a da noul examen auto, eu sunt la prima examinare auto urmeaza sa o dau. cu respect raluca-georgiana

Alte discuții în legătură

Permis anulat - probleme de redobandire banica_24 banica_24 Buna ziua, in urma cu un an mi-a fost anulat permisul de conducere categoriile A, B, C pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba instructorul auto? durdeu durdeu Vreau sa-mi schimb instructorul auto. Am luat chestionarul, dar am picat traseul la politie. Trebuie sa ma reprogramez, dar scoala imi spune ca trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Cum se poate contesta proba practica pentru obtinerea permisului auto dzsozso dzsozso Cum se poate contesta procesul verbal de la proba practica pentru obtinerea permisului auto? Daca dosarul expira azi, mai sunt sanse sa poata fi reevaluat ... (vezi toată discuția)