avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... liberalitatea drepturilor succesorale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

liberalitatea drepturilor succesorale

Buna ziua.Am de la tatal meu un testament unde sunt cuprinsa eu si mama vitrega.in testament tatal meu imi lasa mie cu casa de la tara la care mama mea vitrega este cu drept viager de locuinta iar la apartamentul de la Bucuresti unde a locuit cu mama mea vitrega iar acela este achitat (ratele) in timpul casatoriei lor dar nu in totalitate ,asupra lui ii lasa ei toate drepturile.Vreau sa stiu daca pot avea drept legal si asupra apartamentului sau macar al unei parti din el tinand cont ca de apartament se folosesc un copil din veri care are grija demama mea vitrega care este paralizata la pat si il au dat in chirie.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
eneramonaloli, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire de pe urma tatalui eneramonaloli eneramonaloli Buna seara,sunt unica fiica a tatalui meu decedat.tatal meu a divortat de mama mea si a stat doi-trei ani in concubinaj cu o alta femeie dupa care sau ... (vezi toată discuția)
Contract de întreținere sau contract de vânzare-cumpărare, ce mă sfătuiți să aleg? cornel selaru cornel selaru Fratele mamei impreuna cu fiul vitreg al dumnealui(sotia fratelui mamei a decedat intre timp) care locuiesc in aceiasi locuinta, doresc sa-mi lase locuinta ... (vezi toată discuția)
Succesiune tata decedat promocris promocris Buna ziua .Tatal meu a murit si as vrea sa deschid succesiune dupa el. Mosteniori sunt mama mea, eu si fratele meu, plus un frate vitreg .Din cate stiu eu, ... (vezi toată discuția)