avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Finanțare înființare bibliotecă
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Finanțare înființare bibliotecă

Cum pot obtine finanțare pentru o biblioteca privată in zona rurală? Taxele nu par a fi o solutie optimă.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 02:28, 5 Septembrie 2018
Initiativa este remarcabila dar stiti unde traim. Niciodata munca cu cartea nu va fi rasplatita dupa cum merita. O unitate privata inseamna profit, care in aceasta activitate nu exista. Cea mai buna solutie, in conditiile in care presupun ca aveti expertiza in aceasta activitate, este aceea de a pune problema intro sedinta de Consiliu Judetean de infiintare a unei filiale a Bibliotecii Judetene in acea zona, pe care sa va oferiti sa o manageriati. Sa stiti ca s-ar putea sa aveti succes. Multe biblioteci rurale s-au desfiintat datorita lipsei de personal. Va duceti la Consiliu, va inscrieti pe lista de invitati si precizati problema. Nu uitati, trebuie sa descoperiti si o locatie adecvata pe care sa o propuneti. Aici este importanta relatia cu Primaria si eventual Presa Locala, pe care e bine sa o informati despre initiativa dumneavoastra. Deasemenea nu uitati ca angajarea la bugetari se face numai prin concurs, presupun ca nu sunt doritori in zona dar oricum trebuie sa va pregatiti. Exista o bibliografie specifica. Eventual conturati si un mic buget de cheltuieli care sa cuprinda salarii, chiri, utilitati, telefoane, mobilier, mijloace IT pentru a da o imagine asupra efortului bugetar necesar. Succes !
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie asociatie vs drepturile proprietarilor AlinaSvn AlinaSvn Buna ziua. Locuiesc intr-un complex de casute duplex insiruite si fac parte din asociatia de proprietari. Imobilul din proprietatea mea se afla la marginea ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la prima invitatie a garzi financiare Qoru Qoru Am o firma din 2004 pe care am incetat activitatea in aprilie 2008 dar fara sa anunt. Din Ianuarie 2007 nu am mai contabilizat nici un act ne depunand nici la ... (vezi toată discuția)
Ziua mondiala a cartii si a dreptului de autor Talk Partners Talk Partners Dragi prieteni, Pe 23 aprilie este Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de Autor, ocazie cu care voi organiza prima Conferinta Nationala a Editorilor din ... (vezi toată discuția)