avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare presedinte de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare presedinte de bloc

Buna ziua. Care este procedura prin care putem schimba presedintele de bloc? Legal.
Daca acesta se impotriveste, cum il putem inlatura?
De asemenea, ce acte trebuie sa predea si ce trebuie sa faca noul presedinte?
Cel mai recent răspuns: Octavia Turbatu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:06, 13 Septembrie 2018
Contractul de mandat se face pentru renumerarea presedintelui cu o suma de bani. Inceteaza mandatul,nu mai ein functie, nici nu mai primeste bani. Din cate stiu eu, este un tipizat care nu trebuie facut la notar. Se plateste suma neta plus taxele si impozite,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte.buna ziua.cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ... roxiteo roxiteo Buna ziua.Cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ce am de facut mai departe.Timp de un an am indeplinit functia de Presedinte de ... (vezi toată discuția)
Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari bureac62 bureac62 Va rog sa ma lamuriti pentru ca practica nu este peste tot la fel ?Cind au loc alegeri la asociatie pentru un nou presedinte,acesta trebuie ales dintre membri ... (vezi toată discuția)