avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru neactualizat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru neactualizat

Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament in care s-au facut o serie de modificari, dar care nu are schita cadastrala actualizata. De fapt s-a modificat destinatia camerelor. As dori sa stiu daca proprietarul poate vinde apartamentul in aceste conditii si daca eu cumpar fara schita actualizata ce probleme pot aparea.
Cel mai recent răspuns: korina1979 , utilizator 17:58, 5 Septembrie 2018
Depinde de ce intelegeti prin destinatia camerelor.
Daca din dormitor a facut supragerie nu este nevoie de actualizare schita cadastrala. Depinde si de modificarile constructive efectuate.
Daca din bucatarie a facut baie sau din balcon a facut bucatarie este cu totul altceva si este nevoie de schita cadastrala actualizata.
Multumesc! Da, din bucatarie-> camera si din baie->bucatarie. Plus ca apartamentul figureaza cu o camera, baie, hol si bucatarie intial si acum are 2 bai, 2 camere hol si bucatarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre spatiu mansarda Son_2020 Son_2020 Buna ziua, anul trecut am achizitinat un apartament la mansarda cu supratafata de 47.32 mp. compus din hol, baie, bucatarie, camera, dormitor, balcon si podul ... (vezi toată discuția)
Cadastru modificari apartament MadalinaMit MadalinaMit Buna ziua. Va rog ajutor. Am cumparat, in 1997, un apartament cu trei camere. Blocul este construit in 1976. In contractul de cumparare vanzare nu este ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru o rectificare in cartea funciara HorgaMariana HorgaMariana Am o casa de vanzare in Cluj , eu am dobandit-o de la un unchi , am contract de vanzare - cumparare , dar in CF este trecut ceva , iar pe teren sunt modificari ... (vezi toată discuția)