avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Meditatii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Meditatii

Buna seara!
Sunt absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica. Urmaresc infiintarea unui PFA pentru meditatii si am inteles ca cel mai potrivit cod CAEN este 8559. In cazul in care nu am absolvit modulul I psihopedagogic , insa intentionez sa urmez programul de master de Matematica Didactica, pot infiinta acest PFA, inainte de a termina masterul, doar pe baza diplomei de licenta?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
amp27, utilizator

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Doctorat in limbi straine Alina_AST Alina_AST Buna ziua. Am niste nelamuriri legate de urmarea unui doctorat, poate ma ajuta cineva cu cateva raspunsuri: 1. Eu am terminat facultatea de Limbi si ... (vezi toată discuția)
incadrarea corecta pe post in invatamant cristina ivu cristina ivu Sunt invatatoare cu liceul pedagogic la baza si licentiata in psihologie. La scoala nu am putut beneficia de statut de institutor si nici de profesor in primar ... (vezi toată discuția)