avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... boxa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

boxa

am cumparat apartamentul in faza de proiect cu boxa ".5", care din cauza conductelor nu s-a putut construi pe sc A. Mi s-a dat pe sc B o boxa 11, dar nu mi s-a trecut in contract. Am folosit-o 20 ani , un vecin care folosea avea o alta boxa 7, mi-a spart-o si si-a pus lacat.
Insa, acesta o are pe contract.
De la arhive, am scos planul subsolului, iar la sc A, boxa 5 cu numele meu e barata, iar pe sc B LA boxa 11 figureaza numele vecinului taiat si scris numele meu. Iar la boxa 7, doar numele lui.
De asemenea, in procesul verbal de predare-primire a blocului se specifica ca boxele nu au fost predate
Astfel, ele s-au impartit la mica intelegere.
Cum pot intra in posesia boxei mele, achitata de 35 ani si platit impozitul anual ? de 12 ani , a fost ocupata de vecin

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: silverblu , utilizator 19:40, 6 Septembrie 2018
Daca amiabil nu puteti solutiona,ramane varianta actiunii in instanta
Daca amiabil nu puteti solutiona,ramane varianta actiunii in instanta
pe cine sa actionez ? IJGCL preluata de Primarie, pe vecin sau asociatia de proprietari( suntem proprietarii subsolului)?
vecinul are pe contract boxa 11, cea pe care am stapinit o eu 20 ani. In realitate, si pe schita subsolului , vecinul are si o alta boxa.
deci, daca dau vecinul in judecata, va prezenta contractul si voi pierde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa silverblu silverblu am cumparat apartamentul in faza de proiect cu o boxa (boxa nr 9). Din cauza unor conducte nu s-a putut construi pe sc A, mi-au dat pe scB o boxa pe care am ... (vezi toată discuția)
Boxa la subsolul blocului. acum 10 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc si ... Ligiaa Ligiaa Acum 10 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc si includea in contract si dependinte. Acestea se refera la o boxa la subsolul blocului..Ni s-au ... (vezi toată discuția)
Recuperare boxa subsol Ioana671 Ioana671 Buna ziua! In contractul de cumparare a apartamentului este specificat ca apartamentul are si boxa. Nu sunt specificati exact mp ai boxei, doar cota parte ... (vezi toată discuția)