am cumparat apartamentul in faza de proiect cu o boxa (boxa nr 9). Din cauza unor conducte nu s-a putut construi pe sc A, mi-au dat pe scB o boxa pe care am folosit o 20 ani, Vecinul de pe sc B mi-a spart o si si-a"insusit-o". Ce pot face eu s-o recuperez - de la arhiva am luat planul subsolului cu schita in care boxa 9 e barata cu numele meu si trecuta pe sc B cu numele meu.
Pot si eu sa o sparg si sa mi pun lacat ?
Este ilogic modul cum ati primit o boxa pe alta scara (indiferent de motiv). Vecinul de pe scara B posibil sa detina aceeasi boxa prin actul de vanzare-cumparare al apartamentului sau.
O intelegere amiabila este indicat a se incerca pentru a nu se ajunge in instanta de judecata pentru violare de spatiu privat.
nu s-au putut construi mai multe boxe pe sc A si ne au dat pe sc B (conducte)
La arhiva primariei , am gasit plansele subsolului, iar la sc A, boxa mea (nr.9 si cu numele meu ) este barata, iar pe sc B, apare numele meu (iar numele vecinului meu care a ocupat boxa mea este taiat si el, este trecut la o alta boxa.
Ce pot face ? Eu , am pe contract boxa 9 si platesc impozit pt ea. Nu pot face nici cadastru
El neaga ca ar mai avea o alta boxa desi toti stim asta, iar pe acte are doar o boxa, nu plateste impozit pt 2
Boxa
silverblu
am cumparat apartamentul in faza de proiect cu boxa \".5\", care din cauza conductelor nu s-a putut construi pe sc A. Mi s-a dat pe sc B o boxa 11, dar nu mi ... (vezi toată discuția)