avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... boxa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

boxa

am cumparat apartamentul in faza de proiect cu o boxa (boxa nr 9). Din cauza unor conducte nu s-a putut construi pe sc A, mi-au dat pe scB o boxa pe care am folosit o 20 ani, Vecinul de pe sc B mi-a spart o si si-a"insusit-o". Ce pot face eu s-o recuperez - de la arhiva am luat planul subsolului cu schita in care boxa 9 e barata cu numele meu si trecuta pe sc B cu numele meu.
Pot si eu sa o sparg si sa mi pun lacat ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:23, 31 August 2018
Este ilogic modul cum ati primit o boxa pe alta scara (indiferent de motiv). Vecinul de pe scara B posibil sa detina aceeasi boxa prin actul de vanzare-cumparare al apartamentului sau.
O intelegere amiabila este indicat a se incerca pentru a nu se ajunge in instanta de judecata pentru violare de spatiu privat.
nu s-au putut construi mai multe boxe pe sc A si ne au dat pe sc B (conducte)
La arhiva primariei , am gasit plansele subsolului, iar la sc A, boxa mea (nr.9 si cu numele meu ) este barata, iar pe sc B, apare numele meu (iar numele vecinului meu care a ocupat boxa mea este taiat si el, este trecut la o alta boxa.
Ce pot face ? Eu , am pe contract boxa 9 si platesc impozit pt ea. Nu pot face nici cadastru
El neaga ca ar mai avea o alta boxa desi toti stim asta, iar pe acte are doar o boxa, nu plateste impozit pt 2
Daca amiabil nu puteti solutiona,in baza documentelor de proprietate aveti dreptul sa actionati vecinul in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa silverblu silverblu am cumparat apartamentul in faza de proiect cu boxa \".5\", care din cauza conductelor nu s-a putut construi pe sc A. Mi s-a dat pe sc B o boxa 11, dar nu mi ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol bloc barbu.laura10 barbu.laura10 Bunicul meu a lasat mostenire fratelui meu apartamentul.Prin notariat legal,dupa moartea bunicului au aparut probleme din partea presedintelui de bloc.In urma ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic tranformat in boxe irina maria baros irina maria baros buna ziua, in luna iunie 2010 am cumparat un apartament.Inca de atunci mi s-a spus ca la subsolul blocului exista boxe, insa ''pentru cei mai vechi'' locatari ... (vezi toată discuția)