avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am 19 ani am întrat la Facultatea de sport primul an. Eu sunt și la un club sportiv unde am contract. Părintele mei este obligat sa îmi plătească pensia alimentara. Multumesc
Cel mai recent răspuns: MarcoIasmina , utilizator 14:02, 6 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia se determină în funcție de nevoile dvs. si de veniturile lui. Daca face dovada ca va puteti întreține, nu va datoreaza pensie.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie întreținere major MarcoIasmina MarcoIasmina Bună ziua. Am 19 ani și sunt primul an la facultatea de sport și în același timp și la un club sportiv cu contract încheiat de FRH. TATA A SISTAT PENSIA ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere pentru student care lucreaza magda_ig2212 magda_ig2212 Bună ziua.Am un copil de 19 ani împliniți anul acesta și a primit pensie alimentara pana în luna august si in luna septembrie nu a mai primit.La ... (vezi toată discuția)
Acordarea pensiei alimentare majorilor andreea. andreea. buna ziua! fiti amabili, as avea nevoie de o lamurire in ceea ce priveste acordarea pensiei alimentare majorilor... premisele problemei sunt ... (vezi toată discuția)