avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Același avocat în douadouă cazuri care au ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Același avocat în douadouă cazuri care au legătură între ele.

Bună ziua. Dacă tatăl meu a fost clientul unui avocat și acesta acum e avocatul fostului ginere are dreptul legal de a folosi probe de pe urma contractului cu tatăl meu,împotriva rândului?

MULȚUMESC .
Mă scuzați. Nu este o intrebare despre pensie. Este o intrebare despre rezilierea contractului de întreținere.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
domnicaboba@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:46, 6 Septembrie 2018
În lumina art 46, alin 1 din legea 51/1995:

“Avocatul nu poate asista sau reprezenta părţi cu interese contrare în aceeaşi cauză sau în cauze conexe şi nu poate pleda împotriva părţii care l-a consultat mai înainte în legătură cu aspectele litigioase concrete ale pricinii.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara corecta aurash_d aurash_d Daca tatal care cere micsorarea pensiei este contabil sef si isi completeaza singur la UM adeverinta de salariu , cum poate fi verificat? Poate fi acuzat de ... (vezi toată discuția)
Avocatul din oficiu ciorditu ciorditu Daca depun o plangere penala prealabila in calitate de victima a inselaciunlor si nu imi pot permite un avocat pot sa primesc asistenta gratuita(sa intreb si ... (vezi toată discuția)