avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport dupa casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport dupa casatorie

Buna ziua! M am casatorit saptamana trecuta, mi am schimbat buletinul dar nu am timp sa schimb si pasaportul. Noi trebuie sa ne intoarcem in UK marti. Check in ul la Biletul de avion l am facut cu pasaportul. Este vreo problema daca calatoresc cu pasaportul vechi? Practic pe buletin am numele dinaintea casatoriei. Dar la vama prezint pasaportul?

Alte discuții în legătură

Check-in gresit Ionut F. Ionut F. Mi-am cumpărat un bilet de avion și mi-am făcut check-inul cu buletinul pe care intre timp l-am pierdut. Am fost la ambasada și am primit un titlu de ... (vezi toată discuția)
Călătorie în sua imediat după căsătorie: pot avea probleme la frontieră dacă nu îmi schimb cartea de identitate cu noul nume în termenul legal? claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Detin pasaport valabil si viza de SUA valabila pe 10 ani, pe numele actual. Pe data de 26mai urmeaza sa ma casatoresc si voi lua numele sotului, ... (vezi toată discuția)
Document expirat Roxdia Roxdia Sunt in Italia, as dori sa plec in România. Menționez că am buletinul expirat si pasaport nu am deloc. Titlul decalatorie îl pot lua după ce i-au bilete ... (vezi toată discuția)