avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Delegatie firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Delegatie firma

Buna ziua,

Am o intrebare scurta. Parintii mei au o firma de transport.
Cu o delegatie de la firma, semnata si stampilata, pot sa merg eu (nefiind angajat) sa depun un dosar pentru eliberarea unor documente?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna seara pentru delegatie salariat care este si administrator ... aurica.slatineanu aurica.slatineanu Buna seara pentru delegatie salariat care este si administrator srl, ce diurna pot stabili si ce documente trebuie sa intocmesc pentru a-i putea plati ... (vezi toată discuția)
Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat constatator de la orc Cristina.M Cristina.M Buna ziua, Am o nelamurire legata de eliberarea unui certificat constatator eliberat de ORC si anume: se poate elibera certificat constatator al unei firme ... (vezi toată discuția)