avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Bună ziua!suntem 4 frați , am dezbatut mostenirea la notar după părinți decedati, doar k 2 dintre ei nu s-au prezentat (au fost înștiințați de 3 ori de către notar)și sa împărțit moștenirea doar la 2, ceilalți 2 fiind "decăzuți din drepturi"acum ne-am trezit dați în judecata pt dezbatere moștenire. ,Se mai poate dezbate mostenirea din nou?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:42, 6 Septembrie 2018
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu mostenire tino2009 tino2009 Buna ziua, suntem trei frati, in urma decesului mamei noastre acum 12 ani fara a efectua succesiunea am intrat in posesia unei case pe pamant cu curte ... (vezi toată discuția)
Certificat de moștenitor. cum se poate dobândi când nu se prezintă toți succesibilii la notar? dorel13 dorel13 Suntem 4 frati. Unul dintre frati a murit inaintea mamei noastre. fratele avea sotie si copii. Parintii nostrii sunt morti de peste 10 ani si nu am dezbatut ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune, dupa 20 de ani cosgab9 cosgab9 Buna ziua, tatal tatalui meu a decedat in 1996, in total mai sunt 4 frati. Vreau sa va zic ca nimeni nu a depus declaratie de acceptare a succesiunii, nu s-a ... (vezi toată discuția)