Buna ziua!
Am si eu doua intrebari/nelamuriri:
1. Banca la care deschisesem cont pe pers juridica a inchis contul de curand. Pot deschide cont la o alta banca sau trebuie sa continui cu aceeasi institutie bancara? Si daca pot deschide cont la o alta banca trebuie sa cer ceva documente de la fosta banca?
2. Contractul de contabilitate pe care il aveam cu o firma a expirat si am observat dupa 2 luni de zile. Este vreo problema daca fac alt contract acum cu alta firma? Daca fac alt contract cu alta firma ce documente trebuie sa prezint la noua firma si ce documente trebuie sa cer de la fosta firma?
Multumesc!
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu trebuie sa cereti documente de la fosta banca. Puteti merge la oricare banca sa va deschideti cont daca aveti nevoie sa faceti operatiuni pe firma prin cont. Vedeti daca cumva nu au ramas sume neplatite restane la prima.
Puteti sa alegeti o alta firma pentru serviciile contabile dar e bine sa ii si anuntati pe fostii ca nu veti mai colabora si sa va recuperati de la ei toate documentele si sa faceti toate platile restante, daca e cazul. Noua firma va va spune ce acte sa duceti pentru inceput.
Buna ziua!
1. Puteti sa va deschideti cont nou la orice alta banca doriti. Banca la care urmeaza sa va deschideti noul cont, nu va avea nevoie de documente de la fost banca;
2. Chiar daca a expirat contractul de contabilitate, exista posibilitatea de prelungire a perioadei contractuale prin act aditional. Daca nu mai doriti sa colaborati cu firma de contabilitate este recomandat sa instiintati societatea despre acest fapt, intrucat persoana care va prelua contabilitatea societatii Dvs. va avea nevoie de toate actele contabile pentru a va putea tine o evidenta corecta si completa a situatiei financiar-contabile a firmei Dvs.
Card salariu
zuza1980
am un credit pentru achizitionarea unei masini la BRD, creditul inregistreaza restante;
de curand m-am angajat si angajatorul imi cere sa fac un cont pentru ... (vezi toată discuția)