avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul medical si venituri extrasalariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul medical si venituri extrasalariale

Buna ziua, in cazul unei persoane aflate in concediu medical cu indemnizatie 100%(tuberculoza) exista posibilitatea sistarii indemnizatiei daca au fost efectuate contracte de voluntariat pe perioada concediului? Dar in cazul contractelor pe drepturi de autor? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anatelea , utilizator 14:58, 7 Septembrie 2018
Persoana in cauza are interdictie de a desfasura vreo activitate ?
Din cate stiu, nu. Insa, persoana desfasurand activitati cu copii, in scoala si aflandu-se inca sub tratament are concediu medical pana la finalul tratamentului.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
anatelea, utilizator
Legea nu prevede vreo interdicție referitoare la cumulul indemnizatiei penru concediu medical cu alte venituri.....Însă întrebați și la casa de asigurări de sănătate.
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm nicusor061989 nicusor061989 Salut.am si eu o nelamurire in legatura cu urmatoarea situatie.am fost bolnav de tuberculoza si trebuia sa intru in concediu medical lucru care nu s-a ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului de munca roxxzzy roxxzzy In cazul persoanelor care beneficiaza de concediu medical, la cate zile de concediu medical se suspenda contractul de munca? Si in baza la ce lege? Conform ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru tbc viovio2112 viovio2112 buna ziua. as avea si eu o intrebare. in OUG 158 din 2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate se specifica faptul ca ... (vezi toată discuția)