avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - As dori un raspuns va rog frumos
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - As dori un raspuns va rog frumos

Lucrez intr o institutie de stat, universitate, ca tehnician chimist studii medii 4 ani aprox cu fisa postului activitati de laborator de ex preparare reactivi, asistare cu studenti la laborator toate sunt pe partea de chimie organica. Sapt asta seful adica decan mi a facut o decizie de la rector ca incepand din data de 6 sunt gestionar pe toata chimia, fara sa ma intrebe dc sunt competenta de asa ceva, mi trimis o prin email decizia respectiva.Zincand sa ma descurc ca pe ea nu o intereseaza voi fii gestionar.Eu nu stiu nici macar ce inseamna gestiune? nesemnand nimic pana acuma?..Tinand cont ca sunt venita de 3 luni la lucru am fost in concediu de crestere copil aproape 2 ani.Cu 2 sefi noi un director de depart si un decan nou pe care nu prea intetrseaza decat sa imi fac sarcina de servici cea de gestionar care eu stiu ce inseamna si nici macar nu am dat un examen pt asta?Cu afirmatii fa ti treaba nu ma intereseaza?..La noi in institutie gestiunea o detinea un administrator care a iesit la pensie, pe care nu il suporta sefii, dupa care i s a dat unei colege de ale mele fiind laborant chimist pe studii superioare cu atributii de gestionar doar 10 ore ca sa aiba norma intraga de 40 pe sapt, iar tipa si a dat demisia si pleaca in alta parte.Dupa care a dat dezicia si a zis ca sunt gestionar, fara sa ma intrebe, eu avand norma intrega.Eventual puteti sa imi spuneti si mie ce pot sa fac in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Utilizator unic deia , utilizator 20:40, 2 Octombrie 2018
Puteti contesta acea decizie , este o solutie.

Daca preluati gestiunea , va trebui s-o faceti pe baza de proces-verbal de predare-primirre pentru a nu avea surprize (lipsuri in gestiune).

Cornel Vasile a scris:

Puteti contesta acea decizie , este o solutie.

Daca preluati gestiunea , va trebui s-o faceti pe baza de proces-verbal de predare-primirre pentru a nu avea surprize (lipsuri in gestiune).

dar cum sa contest aceea decizie, necunoscand legilatie?
Nu trebuie sa cunoașteți legislație ..
Trebuie sa știți exact motivele pentru care doriți contestarea .
Am contestat decizia prin care am spus ca nu detin experienta in domeniul gestiunii si numai ce m am intors la lucru din concediu de crestere copil de 3 luni.
Intrebarea mea e Pot sa ma de a afara de la lucru pt ca am contestat decizia.Sa imi spuna cu mi executat sarcinile care mi se dau.
Dc eu intre timp imi gasesc altceva si vreau sa plec, imi poate face ceva la contractul meu de munca ca sa nu mai pot angaja in alta parte?

Alte discuții în legătură

Malpraxis medical? sarcină de 42 săptămâni cu făt mort în burta mamei Sflorentina2017 Sflorentina2017 Am nevoie de un avocat din Galati care s-a mai confruntat cu astfel de cazuri.Am nevoie urgenta de un avocat serios (vezi toată discuția)
Demisie cristi_boar79 cristi_boar79 Buna ziua Am fost angajat la o firma,la care am depus demisie si mi s-a aprobat,prin art79 lit7,inregistrata la itm.In cartea de munca am fost incadrat ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala-ce pot sa fac? dutu69 dutu69 Buna ziua! In data de 09.01.2009 am primit preaviz de 20 zile in vederea concedierii in baza art.65 (1), in preaviz mentionandu-se ca societatea nu are ... (vezi toată discuția)