avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Bună ziua! Am o nelămurire,sper că dumneavoastră reușiți să-mi răspundeți... Am 32 de ani și urmez cursurile la zi a unei școli postliceale sanitare acreditate,privată,din septembrie,anul II. Sunt însărcinată (4luni și 2 săptămâni) și aș dori să știu dacă pot beneficia de dreptul la indemnizație creștere copil. În așteptarea unui răspuns,o zi bună vă doresc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 7 Septembrie 2018
Da, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala de stat Irinaionescu Irinaionescu Buna ziua, sunt eleva la postliala la cursuri de zi, scoala de stat din septembrie 2012, acu sunt in anul II. Nelamurirea mea este ca am 29 ani si in martie ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Ccc dupa terminarea scolii postliceale AlinnA11 AlinnA11 Sunt anul 3 al scolii postliceale sanitare, examenul il voi sustine in luna august si voi naste in septembrie. Pentru a beneficia de indemnizatie, ce este de ... (vezi toată discuția)