avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația creștere copil

Bună ziua, urmează sa nasc pe 17 octombrie 2018 , am lucrat începând cu 01 mai (05) 2016 până pe 30 iunie 2017 . După care am intrat în șomaj , doar ca dosarul de șomaj l-am depus pe 15 iulie 2017 . Am primit indemnizația de șomaj până pe 15 ianuarie 2018. Dupa terminarea indemnizației de șomaj și pana in prezent nu am mai lucrat, as vrea să știu dacă este o problemă dacă am întreruperea aceea de 15 zile de când am încheiat contractul de munca și până am depus dosarul de șomaj și dacă pot să beneficiez de indemnizația pentru creștere copil. Va mulțumesc @
Cel mai recent răspuns: Ozzy2085 , utilizator 09:31, 8 Septembrie 2018
noiembrie 2016 - octombrie 2018 este perioada eligibila pentru CCC.

perioade luate in calcul : noiembrie 2016 - iunie 2017 (8 luni) ; iulie 2017 - ianuarie 2018 (7 luni) total 15 luni

Beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Mulțumesc mult, o zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Buna seara Bianca7 Bianca7 Buna seara.Anul trecut in luna iulie 2017 am terminat facultatea,forma de invatamant la zi.Am depus dosarul pt somaj imediat după, iar în septembrie m.am ... (vezi toată discuția)
Am dreptul de concediul de crestere copil? RalucaCorina RalucaCorina Buna ziua, Ar trebui sa nasc la 1 Iulie 2017. In tot anul 2015 am fost angajata cu norma de 4ore. In primele 6 luni din 2016 am avut indemnizatie de somaj, ... (vezi toată discuția)