avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament nou / bloc ipotecat de banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament nou / bloc ipotecat de banca

Buna seara, am cumparat acum 3 luni un apartament si l-am platit integral. blocul are ipoteca la o banca (garantibank) iar eu am platit integral la alta banca
Dezvoltatorul ne-a asigurat ca nu vor fi probleme la actul de vanzare cumparare ce urmeaza sa il facem cam in 1-2 luni.
Ce imi recomandati sa fac?

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament nou aflat sub ipoteca de la dezvoltator dk88 dk88 Buna ziua, Sunt pus in fata unei situatii mai delicate pe care initial am crezut ca am prevenit-o. Am cumparat in toamna un apartament de la un dezvoltator ... (vezi toată discuția)
Cum poate fii solutionat un drept de propietate asupa unui apartament ? Gabriella& Gabriella& Buna ziua, o cunostinta are o problema, si pentru ca mine in anul 2008-2009 m-ati ajutat intr-o problema, va rog respectuos daca pute-ti sa ajutam si aceasta ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare pasto pasto Buna ziua, am o mare problema. In vara anului 2007 am semnat cu o firma un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitionarea unui apartament cu doua ... (vezi toată discuția)