avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Noua lege a asociatiilor pentru copii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Noua lege a asociatiilor pentru copii

As dori sa stiu daca noua lege a asociatiilor de proprietari prevede scutirea sau reducerea cheltuielilor pentru copiii sub 7 ani. Multumesc
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 12:19, 11 Septembrie 2018
Nu se prevede nimic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista dispozitie in vigoare care sa exonereze la plata obligatiilor aferente persoanelor sub 7 ani
Exista dispozitie care prevede posibilitatea exonerarii de la plata cote parti comune intretinere pentru copii sub 3 ani,facilitate care poate fi dispusa de asociatia de proprietari exprimata prin votul adunarii generale a membrilor proprietari
Ok... Multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
NICOLASA, utilizator
@ynocentta
Unde, mai exact, in noua lege, se face referire la scutirea copiilor sub 3 ani?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod sigur a vrut sa spuna "exista" si nu "există". Diacriticele ... :)

Alte discuții în legătură

Plata intretinere nou-nascut MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Stiu ca la inceputul anului 2017 s-a dat legea conform careia nou-nascutul nu intra la plata intretinerii pana la varsta de 3 ani. In acelasi ... (vezi toată discuția)
Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)
Plată întreținere bloc pentru bebeluși 2022 danieljjj danieljjj Buna ziua! Incerc sa îmi dau seama care este forma actuală a legii privind plata întreținerii de bloc pentru copiii sub o anumită vârstă și găsesc ... (vezi toată discuția)