avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plată întreținere bloc pentru bebeluși 2022
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plată întreținere bloc pentru bebeluși 2022

Buna ziua! Incerc sa îmi dau seama care este forma actuală a legii privind plata întreținerii de bloc pentru copiii sub o anumită vârstă și găsesc numai linkuri contradictorii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:21, 1 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu o sa gasiti ce va doriti.
Copiii se trec ca persoane la intretinere in termen de 15 zile de cand il aduceti acasa. E persoana trecuta la plata, la fel ca adultii, nu aveti scutire sau macar o reducere pt el.
Scutirea la plata pt copii mai mici de 3 ani , a fost la stadiul de propunere.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator
Multumesc de info
Legea nr 196/2018 nu mai excepteaza de la plata parti commune minorii pana la 3 ani
A existat dispozitie care prevedea posibilitatea exonerarii de la plata cote lunare intretinere minori pana la 3 ani,a functionat 11 luni dar care a fost abrogata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)
De ce mi-a băgat copilul de un an jumate la asociația? este ... Dia663 Dia663 De ce mi-a băgat copilul de un an jumate la asociația? Este legal sau nu ? Ce pot face daca nu este legal? (vezi toată discuția)
Se plătește întreținere pentru copiii sub 3 ani? nu s-a făcut adunare generală pe tema asta și administratorul mi-a spus că legea nu se aplică Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Am un baietel nascuta pe 13,12,2017. De la data de 16,11,2018 platesc intretinere si pentru el. Este in regula acest lucru? Cand am intrebat cand o ... (vezi toată discuția)