avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De ce mi-a băgat copilul de un an jumate la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De ce mi-a băgat copilul de un an jumate la asociația? Este ...

De ce mi-a băgat copilul de un an jumate la asociația? Este legal sau nu ? Ce pot face daca nu este legal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:48, 3 Septembrie 2021
Este legal.
Conform disp L nr 196/2018 asociatia d eproprietari ia in evidenta de calcul cote lunare de intretinere orice persoana care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in imobilul d elocuit in comun
Dispozitia care prevedea posibilitatea exonerarii de la plata parti comune minori pana la 3 ani a fost abrogata
Exista propunere legislativa in acest sens pentru modificarea si completarea disp L nr 196/2018 dar sta la rand pe langa multe acte normative

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cadrul unei asociatii de proprietari, copiii de la ce varsta ... Pilu Pilu In cadrul unei asociatii de proprietari, copiii de la ce varsta se trec la intretinere ? Buna seara, as avea rugamintea daca cineva poate sa ma ajute: Copiii ... (vezi toată discuția)
Taxa caine.de cateva luni a aparut pe lista de plata a intretinerii ... alina_25 alina_25 Taxa caine.De cateva luni a aparut pe lista de plata a intretinerii afisata la avizier si o rubrica care scrie \"Taxa caine \" desi unele persoane au caini nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa aveti amabilitatea sa ma informati cate ... adina2110 adina2110 Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea sa ma informati cate zile poate locui o persoana in apartament fara a fi trecuta la intretinere. Va multumesc! (vezi toată discuția)