avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In cadrul unei asociatii de proprietari, copiii de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In cadrul unei asociatii de proprietari, copiii de la ce varsta ...

In cadrul unei asociatii de proprietari, copiii de la ce varsta se trec la intretinere ? Buna seara, as avea rugamintea daca cineva poate sa ma ajute: Copiii de la ce varsta trebuie anuntati la asociatia de proprietari si care ar fi textul de lege care prevede acest lucru. Eu am citit Legea 196/2018 dar nu am gasit sa scrie, oare mi-a scapat ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:41, 15 Ianuarie 2021
Teoretic, de cand se nasc
Conform disp L nr 196/2018 se inregistreaza in evidenta de calcul intretinere lunara orice persoana care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in imobil
Conform legislatiei care guverneaza inregistrarea domiciliului cetatenilor in cartea de imobil,se inregistreaza in evidente orice persoana care domiciliaza provizoriu sau definitiv in imobil de locuit in comun
Inainte era legea 230 care prevedea ca se pot scoate copiii de la intretinere (cei pana in 3 ani). In 2018 s-a schimbat legea. In noua lege nu mai este prevazuta scutirea...deci, de cand se nasc, vor fi trecuti la intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane trrecute la intretinere Cristib159 Cristib159 Conform noii legi a asociațiilor de proprietari , de la ce varsta se trec la intretinere copii ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. la intoarcerea mamei dupa nastere, copiii de la ce ... CHIRIAC M. CHIRIAC M. Buna ziua. La intoarcerea mamei dupa nastere, copii de la ce varsta trebuie trecuti la intretinere ? Mai ales daca sunt gemeni. (vezi toată discuția)
Copii pe liste de întreținere Tudor.stan Tudor.stan Copii ,de la ce vârstă trebuie trecuți la întreținere ? (vezi toată discuția)