avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. La intoarcerea mamei dupa nastere, copiii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. La intoarcerea mamei dupa nastere, copiii de la ce ...

Buna ziua. La intoarcerea mamei dupa nastere, copii de la ce varsta trebuie trecuti la intretinere ? Mai ales daca sunt gemeni.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:08, 22 Iunie 2022
Buna ziua,
Teoretic... de cum s-au nascut, in noua lege a Asociatiilor de proprietari ( 196/2018) nu mai exista acea limita pana la 2 ani...
Conform disp L nr 196/2018 si alte dispozitii in vigoare se inregistreaza in evidenta de calcul cote lunare de intretinere fara exceptii sau derogari,orice persoana care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane trrecute la intretinere Cristib159 Cristib159 Conform noii legi a asociațiilor de proprietari , de la ce varsta se trec la intretinere copii ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua as vrea sa va intreb legal de la ce varsta se trec ... Alec20 Alec20 Buna ziua as vrea sa va intreb legal de la ce varsta se trec bebelusii la intretinere ca persoana (vezi toată discuția)
Bună seara! va rog frumos sa ma ajutați cu o nelămurire, am ... Maria25076 Maria25076 Bună seara! Va rog frumos sa ma ajutați cu o nelămurire, am un nou-născut. A fost trecut la intretinere încă de la naștere, stiu ca a fost modificata ... (vezi toată discuția)