avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoaștere copil în afară căsătoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoaștere copil în afară căsătoriei

Bună ziua. Unei femei căsătorite legitim îi poate recunoaște copilul alt bărbat, în afară de soțul acesteia?
Cel mai recent răspuns: Nătăfleț , utilizator 12:09, 8 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
DA dar pentru asta trebuie sa mearga in instanta cu o contestarea a paternitatii.
Și daca mama refuza testul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot contesta paternitatea unui "nepot"? BUNICA2009 BUNICA2009 Buna ziua! as dori sa stiu daca am dreptul sa contest paternitatea unui copil care legal este al fiului meu,dar care provine defapt dintr-o relatie ... (vezi toată discuția)
Refuz recunoastere paternitate Tanya86 Tanya86 Buna seara, Mama copilului de 2 ani si 8 luni, doreste sa stie daca exista cale legala prin care isi poate obliga tatal sa recunoasca paternitatea sau sa faca ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate sau contestare recunoastere filiatie. dandanaua dandanaua Un barbat recunoaste la starea civila un copil nascut de o femeie cu care a avut relatii extraconjugale. Copilul este recunoscut de acest barbat la momentul ... (vezi toată discuția)