avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Expertiză isc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Expertiză isc

Locuiesc într-un bloc cu infiltrații din pânza freatică,pot cere o expertiză tehnică la isc după care să intervenim la remedierea situației
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:50, 9 Septembrie 2018
Puteti apela la firme specializate.
Teoretic aveti dreptul sa solivcitati expertiza tehnica a imobilului
Practic astfel de expertiza implica costuri substantiale greu de suportat de persoane fizice
Este bine sa contactati un expert tehnic judiciar in specializarea ctii., care contracost va poate intocmi un raport de expertiza, raport care, dupa caz, poate fi utilizat daca veti deschide o eventuala actiune in instanta.
Lista cu experti tehnici judiciari gasiti aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltratii in peretii unui apartament nou da_na da_na Buna seara si Craciun fericit! Vin catre dvs cu o problema aparuta imediat dupa cumpararea unui apartament situat la parter, direct de la dezvoltator, in anul ... (vezi toată discuția)
Expertiza canalizari, cum se procedeaza. dumdum66 dumdum66 Am cumparat un apartament intr-un bloc in care conducerea asociatiei este pusa de catre dezvoltator. Nu avem carte tehnica si problemele cu canalizarea si ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse izolatie acoperis de deasupra apartamentului Mihaela0201 Mihaela0201 Buna ziua! Cu speranta unei indrumari, va prezint urmatoarea situatie: am cumparat in august 2018 un apartament la ultimul etaj(2) intr un imobil cu data de ... (vezi toată discuția)