avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre ofiterii de politie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre ofiterii de politie

Buna ziua ,va rog foarte mult sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca un agent ca sa devina ofiter de politie conform legislatiei in vigoare ?.Mai are nevoie de studii superioare ?.Fiul meu a absolvit Scoala de agenti de politie Campina . Multumesc frumos ....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 9 Septembrie 2018
Sunt necesare studii universitare de licența.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca carnetel carnetel pentru a fi secretar intr-o primarie de comuna trebuie sa ai si facultatea de drept sa ajunge doar masterul in drept (vezi toată discuția)
Buna seara ! am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna seara ! Am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire in domeniul SSM, nivel superior, diploma de cilenta trebuie sa fie stric pe profil tehnic ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru a detine functia de secretar al unei comune ContSters366526 ContSters366526 Am absolvit facultatea de zootehnie si urmez un master in administratie publica, pot detine functia de secretar al unei x comune?Mentionez ca momentan detin ... (vezi toată discuția)