avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Expirarea pasaportul romanesc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Expirarea pasaportul romanesc

Buna ziua imi expira pasaportul romanesc, problema este ca fac parte din cetățenii moldoveni care și-au perfectat pașaportul românesc fiind minori, iar acum am împlinit majoratul, nu și-l pot prelungi, dacă numele copilului nu a fost trecut în actul de cetățenie al unuia dintre părinți din cauza la modificarea recenta a legii pentru cetatenie nr. 21/1991 . Multumesc anticipat...
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
Vmanole47, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:18, 11 Septembrie 2018
Daca sunteti cetatean roman, aveti dreptul la pasaport romanesc. Daca nu, nu.

Ori sunteti cetatean roman, ori nu sunteti. Situatii intermediare nu exista.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor: oare nu am am cetatenia româna? Rodica0199 Rodica0199 Buna ziua, Fac parte din moldovenii deveniti cetatenii români prin parinti dar care, conform cu legea anterioara, nu au fost inscrisi in certificatul de ... (vezi toată discuția)
Ajutor: am pierdut cetatenia româna? Rodica0199 Rodica0199 Buna ziua, am fost la consulatul româniei in Franta, unde locuiesc, si nu au putut sa raspunda la intrebarea mea, asa ca ma adresez la voi. Fac parte ... (vezi toată discuția)
Ajutor: am pierdut cetatenia româna? Rodica0199 Rodica0199 Buna ziua, am fost la consulatul româniei in Franta, unde locuiesc, si nu au putut sa raspunda la intrebarea mea, asa ca ma adresez la voi. Fac parte ... (vezi toată discuția)