avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Denumire societate comerciala - 4 caractere diferite ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Denumire societate comerciala - 4 caractere diferite (3 alfanumerice si un spatiu)

Am si eu o nelamurire MARE. De curand am infiinat o societate comerciala "SC ITself SMART Solutions SRL". Mi s-a spus de la Registrul Comertului ca denumirea trebuie sa difere cu minim 4 CARACTERE de oricare alta inregistrata. Numele pe care il voiam eu era simplu SC ITself SRL, dar mai exista o firma in Romania, ceva de genul SC ITself DBB SRL. Diferenta intre cele 2 denumiri este de ...? 3 sau 4 caractere. In lege nu mentioneaza 'caractere alfanumerice'. Atunci si spatiul e un caracter, nu? Va rog lamuriti-ma pentru ca daca exista posibilitatea as vrea sa schimb denumirea si eventual gratuit avand in vedere ca am fost informat gresit de cei de la Registrul Comertului.

Multumesc. Si nu am intentionat sa fac publicitate in acest post, ci doar am vrut sa fie totul foarte clar. Toata stima!

Alte discuții în legătură

Nume societate. mirunaalexe mirunaalexe buna ziua. exista vreun ghig al modalitatii de alegere a numelui unei companii ? de exemplu: special4you ar putea fi acceptat ? ar exista vreo problema daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire comodant ContSters61319 ContSters61319 Am un punct de lucru in spatiul al carui proprietar si-a schimbat denumirea din X in Y si implicit CUI-ul si J-ul. Trebuie sa fac prelungirea la Registrul ... (vezi toată discuția)
Codul iban in contractul de vanzare-cumparare imobil Artigas Artigas Va salut, In vederea efectuarii platii unui imobil pe care il vand,am convenit cu cumparatorul ca pretul convenit sa-mi fie platit de catre acesta la banca ... (vezi toată discuția)