avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna seara ,in urma cu aproape 6 ani in urma unei relatii neoficializate cu un cetatean italian a reztat un copil si fiinca am decis sa nasc in Romania nu am mai reusit sa plec din din tara si copilul a ramas la mama printr-o hotarare judecatoreasca deoarece tata refuza sa aiba raspundere chiar daca are bani doresc sa stiu cum trebuie sa procedez sa il trag la raspundere financiara ,sa faca un test de DNA de care singur a vorbit la inceput si de care nu vrea sa mai raspunda .Am adesa si numarul de telefon si chiar pot dovedi relatia cu martori.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:26, 25 Ianuarie 2019
Buna dimineata,
va trebui sa il chemati in judecata pe tatal copilului
Va fi un proces foarte dificil si de durata.
Daca cazul nu va fi bine instrumentat il veti pierde.
Va fi foarte greu de facut testul ADN.
Incercati macar sa va fie redactata actiunea de avocat deoarece va trebui foarte bine motivata sub toate aspectele.
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA "STOEAN CARMEN" a scris:

Buna dimineata,
va trebui sa il chemati in judecata pe tatal copilului

Multumesc dar pot inainta actiunea din romania?
Multumesc d-nu avocat dar trebuie sa il dau in judecata din romania sau in italia dat fiind ca el e cetatean italian?
Il dati in judecata unde locuiti cu copilul.

Alte discuții în legătură

Custodie copil cu mama romanca ,tata italian Meuta Georgeta Meuta Georgeta Fiica mea este in italia si sta cu copilul ei care e nascut acolo si este recunoscut de tata. Fiica mea vrea sa ceara custodia unde este mai bine din punct de ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii Nic75 Nic75 Bună ziua. Mă numesc St și locuiesc în Italia. De 14 ani jumătate, sunt într-o relație cu Mihaela, rezidentă și ea în Italia cu mine. Din 07/2016, ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor!!! nico34 nico34 Salut ,sunt noua aici pe forum si am nevoie de un sfat...ma aflu intr-o situatie nu prea placuta..Momentan traiesc in italia ,am o relatie de un an cu un ... (vezi toată discuția)