avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luare in spatiu Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luare in spatiu Prima Casa

Buna ziua,
De curand am achizitionat o locuinta prin programul Prima Casa.
Am un prieten diabetic care este nevoit sa mearga anual in judetul sau de resedinta pt a fi examinat de o comisie de specialitate. De curand m-a rugat sa il iau in spatiu ca sa isi poate face buletin pe judetul in care munceste, beneficiind astfel de o expertiza din partea unei comisii locale, nemaifiind necesara deplasarea. Mentionez ca el are contract legal de inchiriere al spatiului in care locuieste, dar proprietarul apartamentului a spus ca ii va face doar viza de flotant, ceea ce nu-l ajuta. Tinand cont de interdictiile pe care le impune banca si Fondul de Garantare (cu privire la inchiriere), credeti ca as putea sa il ajut, fara a-mi afectata relatia cu banca si/sau Fondul de Garantare? Nu as vrea sa fiu tras la raspundere din cauza interpretarii cum ca i-as lua chirie si ca ar trebui sa declar la FISC acest lucru, pentru ca nu este cazul, el locuind la alta adresa.
Va multumesc anticipat,
Traian.
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
Traian.B, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme viza de flotant vip2you17 vip2you17 Buna ziua am o problema de curand am dat in garantie la un agent de imobilar 420 euro plus 140 euro chiria mia dat un contract de inchiriere in regim comodat ... (vezi toată discuția)
Teren tineri căsătoriți pentru cei cu viza de flotant Bia96 Bia96 Imi cer scuze in primul rand daca am plasat întrebarea în categoria gresita. Sunt lucruri despre care nu stiu prea multe informatii si de aceea am venit ... (vezi toată discuția)
Contract de conventie mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! avem o casa la tara , mostenire de la bunica pe care nu am reusit sa o vindem . In aceasta toamna am gasit o familie care nu are unde locui , care ... (vezi toată discuția)