avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... detalii locuinta copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

detalii locuinta copil

Ce se poate face daca in timpul procesului de divort, mama a plecat din localitate cu copilul si nu da detalii despre unde locuieste , la ce gradinita e copilul , etc

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:28, 10 Septembrie 2018
Buna ziua,
Rugati instanta sa-i ceara adresa reala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Urmati sfatul colegului si apoi solicitati stabilirea unui program provizioriu de vizita pe cale de ordonanță președințială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala notisvaly notisvaly absenta copilului timp de 5 saptamani de la gradinita unde a frecventat 2 ani de zile prin parasirea domiciliului din mediul urban de catre mama impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez gradu39 gradu39 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac an urma cu 3 saptamani sotia mea a plecat de acasa cu unul din cei doi copii fara sa stiu nimic de ea am fost la politie am ... (vezi toată discuția)
Divort ci minor- neintelegeri intre parinti ElianaS ElianaS Buna seara!Am un var care este in divort,au un copil impreuna,insa nu se inteleg asupra custodiei minorului,acesta avand 6 ani!Fosta sotie nu il lasa pe varul ... (vezi toată discuția)