avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... acte imobil nou
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

acte imobil nou

Buna ziua, urmeaza sa semnez un precontract pentru un imobil nou pe care il voi cumpara printr-un credit ipotecar si am nevoie de ajutor pentru ca nu stiu ce acte sa solicit proprietarului pe langa acest precontract, extras CF si intabulare? pot sa cer o copie dupa autorizatiile de constructie si dupa actele de proprietate?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:42, 11 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți cere orice. Mai rămâne să vrea și vânzătorul. Dacâ imobilul e recepționat, AC e deja perimată. Extrasul CF îl puteți scoate online dacă știți locul de pe hartă. Costă 20 lei. Copiile actelor de proprietate se depun oricum la notar, pentru ca antecontractul să fie notat în CF
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorii nu intabuleaza constructia finalizata. ce e de facut? tibica tibica In 2008 am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament aflat in constructie cu data incheierii contractului la momentul finalizarii ... (vezi toată discuția)
Urgent- acte necesare precontract vanzare cumparare! multumesc cristeo cristeo Buna ziua. Ce acte sunt necesare pentru incheierea unui precontract de vanzare cumparare? Vreau sa cumpar o garsoniera, proprietarul are un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Am pierdut actele de la casa Anghelina Vasile Anghelina Vasile Am Pierdut actele de la casa. Cum as putea sa le recuperez. Măcar o parte. Era contract vânzare-cumpărare, cadastru, proiect de la casă, autorizație de ... (vezi toată discuția)