avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Căsătorie cu o cetățeancă filipineză
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Căsătorie cu o cetățeancă filipineză

Bună seara, mă numesc Cosmin Cotca. Sunt cetățean român cu domiciliul în România. Aș vrea să mă căsătoresc aici în România cu o cetățeancă filipineză. E prima oară atât pentru mine cât și pentru ea. Aș vrea să mă ajutați cu niște informații despre pașii pe care ii avem de urmat. Dacă ii fac o chemare să vină în vizită la mine în România, să zicem pe 2 luni, oare ar avea dreptul să se căsătorească cu mine pe durata șederii ei aici? Dacă da, de ce acte am avea nevoie, atât eu cât și ea? Vă rog să mă ajutați. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
Co1986, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetateanca filipineza mircea.stoica mircea.stoica O cetateanca filipineza angajata ca bona la o familie din Romania doreste sa se casatoreasca cu un cetatean roman. La primaria de domiciliu al viitorului sot ... (vezi toată discuția)
Căsătoria cu un cetățean străin. FVictor FVictor Salutare. In urma unor evenimente memorabile, vizite si a unei relatii la distanta, am decis sa ne unim si in acte. Eu cetatean roman si logodnica mea ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)