avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Tikete vacanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Tikete vacanta

Buna ziua,
Cum se taxeaza voucherele de vacanta in sistemul privat in 2018? Sunt considerate avantaje taxabile - doar impozitate pentru salariat sau sunt considerate avantaje in natura si sunt supuse impozitarii si contributiilor CAS si CASS. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Impozit - se opreste la salariu + vouchere de vacanta ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutatți cu un răspuns. - astăzi am luat salariul pentru luna iunie 2019 - ni s-au dat și vouchere de vacanta - ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta in mediul privat adutzu01 adutzu01 Buna ziua, Puteti sa imi spuneti daca in domeniul privat, angajatorul hotaraste sa acorde acest beneficiu angajatilor sai trebuie sa: 1. Sa acorde tuturor ... (vezi toată discuția)
Tichet masa -avantaj salarial VKaty VKaty Buna ziua! Va rog sa ma luminați in urmatoarea problema: salariații beneficiază de zile festive (zile libere platite) conform CCM societate. Pe lângă ... (vezi toată discuția)