avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intocmirea actului aditional de marire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intocmirea actului aditional de marire salariu

Buna ziua!
Va rog , spuneti-mi conform ultimelor modificari aduse Codului Muncii , actul aditional de marire a salariului se intocmeste inainte de data la care incepe sa produca efecte si se raporteaza in Revisal in termen de 20 de zile lucratoare de la data la care produce efecte?
Exemplu: Salariat informat de marire salariala incepand cu 1 Septembrie 2018.
La ce data se poate intocmi si aduce la cunostinta acestuia si in ce termen maxim legal se poate transmite in Revisal?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 11 Septembrie 2018
Intr-adevăr, actul aditional de marire a salariului se intocmeste inainte de data la care incepe sa produca efecte si se raporteaza in Revisal in termen de 20 de zile lucratoare de la data la care produce efecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire de salariu ana_abo ana_abo pentru o marire de salariu incepand cu data de 10 nov. ca si modificare in revisal se transmite inainte sau dupa data de 10? la data la care produce efecte ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie gera67 gera67 Buna ziua. La CIM cu timp partial, 12 ore/ luna =100lei NET in prezent, se impune act aditional ptr. marirea tarifului orar de 8, 74 lei ptr. cele 12 ... (vezi toată discuția)
Acte de intocmit pentru modificarea salariului minim de la 1 ian 2014 andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, as vrea sa stiu si eu va rog cum se procedeaza in cazul modificarii salariului de baza de la 800, la 850 lei a unui salariat (firma are doar un ... (vezi toată discuția)