La sfârșitul anului trecut , când m-am interesat de cuantumul impozitelor pe care le aveam de achitat , am aflat întâmplător de faptul că am de achitat o sumă pentru CASS din anul 2012 , pe când aveam și venituri din profesiuni liberale(consultant în asigurări).Am cerut de la firma la care am lucrat o adeverință ,pe care am obținut-o abia după ă 2-a solicitare.Am făcut contestație la ANAF care a fost respinsă ca fiind depusă la 5 zile după termenul de contestație, eu neprimind totuși nici o comunicare din partea lor.Am deschis acțiune judecatorească cerând admiterea contestației, depunând la dosar și adeverința de la fostul angajator ,adeverintă din care reieșea că au fost oprite sume pentru CASS pe toată durata colaborării cu acea firmă .ANAF-ul a prezentat la proces copii după 2 confirmări de primire,pe care sunt serii și număr de CI diferite de ale mele,precum și semnături diferite de a mea , precum și un document din care reiese că angajatorul a plătit doar 1/3 din valoarea CASS pe 2012.În luna iulie a.c.,mi-a fost blocat contul și am fost obligată să plătesc suma solicitată. Am observat din adeverința trimisă de fostul angajator că, timp de 14 luni(mai 2011-iulie 2012) mi-a fost oprit un procent de 10% pentru CASS. Am întrebat repetat prin email (eu fiind la Iași, angajatorul la București) de ce mi s-au oprit bani în plus ,care nici măcar nu au fost virați și am cerut o dovadă cum s-a făcut plata CASS-ului dar nu am primit nici un răspuns. Vă rog să-mi spuneți ce am de făcut că sa-mi recuperez și banii opriți de către ANAF și cei 4,5% opriți în plus timp de 1 an si 2 luni .Mulțumesc!